RO | RU
Feedback

Televiziune digitală

Alege televiziunea care ţi se potriveşte! Atunci când alegi Sun Communications - optezi pentru calitate, comoditate şi accesibilitate.

Avantaje

Serviciile de televiziune oferite de Sun Communications corespund celor mai înalte standarde şi vin să satisfacă necesităţile în materie de calitate, comoditate şi accesibilitate. Astfel, puteţi alege tipul de televiziune care vi se potriveşte cel mai bine.

Dacă doriţi o imagine perfectă şi un sunet excelent, mai multe posturi TV pentru toate vârstele şi preferinţele, un semnal fără interferenţe, posibilitatea de a seta, pentru unele posturi, limba de difuzare, precum şi multe alte avantaje, atunci televiziunea digitală este alegerea perfectă. Apărută la sfârşitul anilor ’90, televiziunea digitală s-a plasat imediat în topul preferinţelor prestatorilor de servicii TV şi a telespectatorilor, datorită calităţii sale net superioare şi funcționalităților suplimentare pe care le oferă. Prin urmare nu rataţi ocazia de a vă convinge şi profita din plin de avantajele acesteia.

Abonamente Televiziune digitală

Optim TV

100lei lună

Ultra TV

150lei lună

Televiziune analogică

Abonamente Televiziune analogică

Pachet adiţional la televiziunea digitală
HBO Maxpak

De ce alegem televiziune digitală şi internet de la Sun Communications?


Internet

Pe lîngă trafic nelimitat, cu Sun Communications ai viteze pentru orice gust,preferință și necesitate. Alege opțiunea potrivită și navighează cu plăcere pe platformele favorite.Televiziune

Optează pentru beneficiile și funcționalitățile utile ale televiziunii digitale de la Sun Communications. Alege calitate, comoditate și accesibilitate.Telefonie

Telefonia fixă înseamnă mai mult decât un serviciu de telefonie obișnuit,oferind suport tehnic 24/24 de ore și apeluri nelimitate și gratuite în rețea.